• EN

Despre Noi

 

 

 

 

Servicenter a fost înființat in anul 2004 și a venit ca o soluție Pentru cei care manifesta o grija speciala fata de autoturismul propri.

SERVICENTER Cluj Napoca, Str Calea Turzii, nr 190A ofera servicii complete si facilitati pentru a asigura confortul si siguranta necesara in efectuarea formalitatilor si reparatiilor de mecania si electrica auto.
O echipa profesionista, presteaza in timp record si cea mai buna calitate, servicii de mecanica si electrica auto, revizii auto, schimb ulei, service roti.
Avem in dotare aparatura de diagnosticare de cea mai noua generatie, instalatii de curatat injectoare si turbine, scule, dispozitive speciale si documentatie pentru majoritatea autoturismelor de fabricatie occidentala.
Conceptul Servicenter deriva din nevoia de intretinere auto de calitate, atentia la detalii si grija fata de clienti, promovand in tot ceea ce facem calitatea si tehnologia de varf.
In domeniul afacerilor auto nu conteaza numai mijloacele de care dispui pentru a executa o lucrare ci pasiunea si devotamentul de care dai dovada.
Solutia Servicenter a aparut pe piata pentru posesorii de autovehicule care acorda importanta serviciilor de intretinere auto.
Pentru ori ce informatie ne puteti contacta la umatoarele numere:
0733053689
0733053690
sau pe email:
tehnic@servicenter.ro

Cum procedam

Stim ca timpul tau este valabil...
  • 1. Trimite datele masinii
  • 2. Faci o rezervare
  • 3. Noi Reparam, fixam
  • 4. Masina gata de drum!